نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر برمی‌گردد.

در تهیه

نان معمولا از آرد گندم استفاده می‌کنند، چرا که میزان گلوتن آن بسیار زیاد است که همین امر سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود؛ اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دو سر نیز در تهیه نان به کار گرفته می‌شود. تفاوت‌های چشمگیری در طرز

تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در کشور ما علاوه بر نان‌های فانتزی و ماشینی که دستور تهیه آن‌ها از خارج وارد می‌شود، انواع سنتی نان نیز پخته می‌شود؛ از جمله نان لواش، سنگک، بربری و تافتون که هر کدام طرز تهیه خاص خود را دارند. همچنین انواع مختلفی از نان‌ها وجود دارند که بر اساس آداب اقوام و ملل مختلف متفاوت هستند و به تناسب فرهنگ و اقلیم هر منطقه و توسط مردم آن محدوده طبخ می‌شوند. به عنوان مثال در مناطق سرد و کوهستانی بومی‌ها در ترکیب مواد اولیه پخت نان از چاشنی‌های گرم مانند زنجبیل و یا حتی فلفل استفاده می‌کنند؛ و یا در مناطق استوایی در ترکیب خمیر نان خرما نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در چنین مواردی

نان‌های محلی و طعم‌دار حاصل پخت بومی‌ها می‌گردد.

با

سفارش نان آنلاین از اپلیکیشن وای کدز تجربه صرفه جویی در وقت و یک خرید آنلاین فوق‌العاده را داشته باشید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها